Lajme

Vonesa në linjën hekurudhore që shkon për aeroportin e Cyrihut

Të gjithë ata që këtë të hënë duan të udhëtojnë për në aeroportin e Cyrihut do të përballen me vonesa, pasi trafiku hekurudhor ndërmjet Cyrihut Oerlikon dhe aeroportit të Cyrihut është i kufizuar. Arsyeja është një defekt në linjën e kontaktit.

Dëmtimin e ka konfirmuar vetë SBB.

Sipas tyre, kufizimi zgjat të paktën deri në orën 8:45 të mëngjesit, ku preken linjat EC, IC5, IC8, IC81, IR36, IR75. Priten vonesa, anulime dhe devijime, shkruan 20minuten.