Shqipëria

Vuçiq i kënaqur: ‘Open Ballkan’, iniciativë e jashtëzakonshme

Presidenti serb, Aleksandër Vuçiq, është shprehur i kënaqur pas takimit me kryeministrat Edi Rama e Zoran Zaev dhe darkës zyrtare që pati me ta në Elbasan.

Sipas tij “Open Balkan” është një iniciativë shumë e mirë për qytetarët e të gjitha vendeve të Ballkanit.

“Ne e konsiderojmë “Open Balkan” një iniciativë të jashtëzakonshme, e cila i dedikohet të gjithë njerëzve që jetojnë në çdo fshat dhe qytet.Gjatë këtij takimi, ne folëm për çështje të rëndësishme, se si të vazhdojmë të zhvillohemi dhe të bashkëpunojmë edhe më fort”, shkruan Vuçiq.