Autotech

Zbulohet data e ardhjes së Golfit të ri

Një risi po vjen nga Volkswagen, data e ardhjes së gjeneratës së tetë Volkswagen Golf është vendosur përfundimisht.

Edhe pse Golf 8 ishte planifikuar të debutonte në Panairin e veturave në Frankfurt në shtator të 2019-ës, kjo nuk ndodhi, pasi VW ka lëvizur debutimin për të shmangur tërheqjen e vëmendjes nga premiera e çelësit elektrik ID.3.

Golfi i ri 8 do të zbulohet më 23 tetor në Wolfsburg, në orën 18.00.

Motoja “Jeta ndodh me Golf”, VW do të prezantojë gjeneratën e tetë të modelit më të njohur që synon “vendosjen e standardeve të reja me dizajn të pagabueshëm”.

Bëhet e ditur se prodhimi i Golf 8 tashmë ka filluar në Wolfsburg, ku do të bëhen versionet standarde dhe karavan.