Kultura

Zemërohet Rita: “Do ta vrisja Rob Kardashianin”

"OK. Unë do të martohesha me Robert De Niron, do të flija me Robert Pattinsonin dhe përfundimisht do ta vrisja Rob Kardashianin”.

Rob Kardashian, personi për të cilin mediet rozë thonë të ketë qenë i dashuri i Rita Orës dhe që Rita e kundërshton një gjë të  tillë, është bërë njeriu me i urryer për yllin e ri të muzikës. Në një emision të një radioje australiane këngëtarja londineze me rrënjë shqiptare nga Kosova, Rita Ora është shfryrë keq kundër Kardashianit.

“Ok, unë do të martohesha me Robert De Niron, do të flija me Robert Pattinsonin dhe përfundimisht do ta vrisja Rob Kardashianin”, ka thënë ajo duke përmendur personat me emrin Robert.

Ndarja me të nuk kishte qenë ndonjë problem i madh në fillim, derisa Kardashian përmes twitter-it nuk kishte filluar deklaratat e tij të ulëta lidhur me Rita Orën.