Shkurt.ch

Zvicër: Fermeri nuk mundi ta lërojë tokën nga makinat e parkuara

fermer kantonin Aargau thotë se nuk do jetë aq tolerant për makinat e parkuara fushën e tij gjatë vitit të ardhshëm.  

Ai i kishte lejuar organizatorët e festivalit muzikës hapur gjatë fundjavës Birrfeld përdornin vendin e tij si një park për makina, por me kusht gjitha makinat iknin nga ora 13:00 dielën.  

Por, disa shoferë vendosën t’i lënë makinat e tyre prapa.  

Kishte makina deri të dielën dhe njëra makinë u la deri hënën, përcjell albinfo.ch. 

Fermeri thotë se vitin e ardhshëm ai do duhet thërrasë policinë për t’i larguar ato, pasi e ndaloi atë nga lërimi i tokës.