Shkurt.ch

Zvicër: Nuk ka shpëtim nga nxehtësia as në transportin publik

Nëse jeni duke shpresuar për autobusë me ajër kondicionuar, tramvaje dhe trena mund t’ju shpëtojnë nga nxehtësia, atëherë jeni gabim. 

Kompanitë e transportit anembanë vendit thonë se sistemet e tyre mund  ulin temperaturat vetëm me rreth 5 gradë pasi kushton shumë para, përcjell albinfo.ch. 

Shoferët nuk kanë kontroll mbi sistemet, kështu nuk ia vlen ankoheni. Ata gjithashtu kanë një ventilator të pavarur për veten e tyre.