Kosova

Zvicra mbështet sektorin privat që zhvillon atraksione dhe destinacione të reja turistike në Kosovë

Shteti i Zvicrës po mbështet sektorin privat që zhvillon atraksione dhe destinacione të reja turistike në Kosovë, shkruan albinfo.ch.

Disa zyrtarë nga Ambasada e Zvicrës vizitua një fshat të bukur në komunën e Dragashit, ku Zvicra po mbështet zgjerimin e agroturizmit të qëndrueshëm, si dhe krijimin e mundësive të reja të punësimit për burra dhe gra.

Mund të jetë një imazh i natyra dhe pemë

Mund të jetë një imazh i 4 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme

Mund të jetë një imazh i 4 persona, njerëz në këmbë, pemë dhe ambiente të jashtme