Shqiperia

Zvicra mbështet Shqipërinë në forcimin e të drejtave të pronësisë intelektuale!

Javën e kaluar, një delegacion shqiptar nga Drejtoria e Përgjithshme e Pronësisë Industriale Dppi Albania a kreu një mision studimor, të organizuar nga Instituti Federal Zviceran i Pronësisë Intelektuale në Bern, Zvicër, përcjell albinfo.ch.

Projekti 𝗦𝗵𝗾𝗶𝗽𝘁𝗮𝗿𝗼-𝗭𝘃𝗶𝗰𝗲𝗿𝗮𝗻 𝗽𝗲̈𝗿 𝗣𝗿𝗼𝗻𝗲̈𝘀𝗶𝗻𝗲̈ 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗹𝗲𝗸𝘁𝘂𝗮𝗹𝗲 (𝗔𝗟𝗦𝗜𝗣) përdor ekspertizën zvicerane për të përmirësuar sistemin e pronësisë intelektuale dhe për të mundësuar që sipërmarrësit dhe krijuesit të përfitojnë nga idetë dhe inovacionet e tyre.

Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe teksti që thotë "orate"