E-Diaspora

“DiasporaFlet” vazhdon në Gjilan

Përkundër ndihmave të vazhdueshme financiare dhe mbështetjes morale, që diaspora është duke dhënë në Kosovë, kontributi i tyre shpesh has në mos mirënjohje. Madje, duke mos njohur aftësitë e diasporës, Kosova po humb një potencial të madh që mund t’i ndihmojë në avancimin e shoqërisë sonë, e sidomos rinisë

“Organizata Germin ka kënaqësinë t’ju ftojë që të merrni pjesë në edicionin e tretë të diskutimeve DisaporaFlet, që do të mbahet me datën 17 korrik, nga ora 18:00 në Byfenë e Teatrit të Qytetit në Gjilan”, thuhet në njoftim.

Përkundër ndihmave të vazhdueshme financiare dhe mbështetjes morale, që diaspora është duke dhënë në Kosovë, kontributi i tyre shpesh has në mos mirënjohje. Madje, duke mos njohur aftësitë e diasporës, Kosova po humb një potencial të madh që mund t’i ndihmojë në avancimin e shoqërisë sonë, e sidomos rinisë.

Për të ndarë me ne përvojën e saj dhe për të diskutuar rreth përfshirjes së diasporës në ndërtimin e një të ardhme të përbashkët, folëse në këtë takimit është Suzanna Shkreli nga Michigan, Shtetet e Bashkuara dhe Sali Musliu nga Frankfurti, Gjermani, thuhet më tutje në njoftim.

Suzana dhe Saliu do të ndajnë me ne rrugëtimin dhe eksperiencat e tyre. Njëherit, pikë kyçe e takimit do të jetë edhe rëndësia e rrjetëzimit të profesionistëve shqiptarë nga diaspora dhe atyre në Kosovë, si dhe ndryshimeve shoqërore që ky rrjetëzim mund të na sjellë.

Posted by Germin on Friday, July 14, 2017

 

 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit17 Korrik 2017
  • Ora18:00
  • Data e përfundimit17 Korrik 2017 - 20:00