Kalendari

FC Besa Hallen-Fussball-Turnier

Më 28 dhe 29 janar ekipi futbollistik FC Besa organizon turnir në futsal në palestren sportive Schönenwegen. Të interesuarit mund të lajmerohen në numrat e telefonit të publikuar në flyer apo përmes faqës www.fcbesa.ch

 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit28 Janar 2017
  • Ora09:00
  • LokacioniSporthalle Schönenwegen St. Gallen
  • Data e përfundimit29 Janar 2017 - 18:00