Lajme

15-vjeçari shqiptar, nga Suedia me një nga rolet kryesore në filmin “I am Zlatan”

Projekt kushtuar futbollistit të mirënjohur suedez, Zlatan Ibrahimoviç

Quhet, Dominik Bajraktari, është një 15-vjeçar shqiptar, i cili jeton në Malmoe të Suedisë, transmeton albinfo.ch.

Bajraktari ka një nga rolet kryesore në filmin “I am Zlatan”, projekt kushtuar futbollistit të mirënjohur suedez Ibrahimoviç.

Dominik tregon se është me prejardhje nga qyteti i Ferizajit dhe është i lidhur shumë me Kosovën. Çdo vit ai vjen në Kosovë për vizitë. Nga ana tjetër, ai tregon edhe jetën larg vendit të origjinës dhe eksperiencës në kinematografi.

Artisti i ri shprehet, se në provën e parë ai nuk ishte pranuar nga komisioni përzgjedhës dhe vetëm pas tentativës së dytë, arriti të fitojë rolin në film.

Filmi pritet të ketë një sukses të madh, me praninë e shqiptarit nga Suedia. /Albinfo.ch


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI