Lajme

2024 – Programi inovativ në Zvicër

Kuriozitet

Në vitin 2024 në Ticino do të lansohet një program inovacioni dhe zhvillimi ekonomik për modën dhe stilin e jetesës.

Projekti katër vjeçar synon të promovojë kompani inovative në rajon dhe të nxisë bashkëpunimin midis partnerëve si institutet kërkimore dhe akademitë zvicerane.