Lajme

22 raste aktive me Covid-19 në Kosovë

Aktualisht në Kosovë janë 22 raste aktive me Covdi-19.

Vetëm gjatë 24 orëve të fundit, sipas raporti të Ministrisë së Shëndetësisë, janë regjistruar 4 raste të reja dhe asnjë viktimë.

Ndërkohë, janë shëruar dy qytetarë e janë vaksinuar 13 të tjerë.