Futboll

23 gola e 10-të asistime nga futbollistët shqiptarë në Challenge Ligën Zvicerane

Nga gjithësej 272 gola të realizuara në pjesën e parë të sezonit 2018/19, në Brack Challenge Ligën e Zvicrës, janë realizuar 23 gola dhe 10-të asistime nga futbollistët shqiptarë që luajnë në këtë Ligë, njofton Albinfo.ch.

Futbollisti me shumë realizime është Taulant Seferi, me 6-të gola dhe dy asistime. Në treshen e parë janë edhe Andi Zeqiri me 4 gola dhe 1 asistim dhe Egzon Shabani me 2 gola dhe 3 asistime.

Futbollistët shqiptarë që kanë shënuar gola, gjithësej 23

Taulant Seferi (FC Winthertur)                   6

Andi Zeqiri (FC Laussane-Sport)                                 4

Lavdrim Rexhepi (FC Rapperswil-Jona)   2 (1)

Shkumbin Sulejmani (SC Kriens)                                2

Egzon Kllokoqi (FC Rapperswil-Jona)       2

Egzon Shabani (FC Rapperswil-Jona)       2

Edmond Ramadani (FC Aarau)                    1

Imran Bunjaku (FC Schaffhausen)            1

Mersim Asllani (FC Laussane)                     1

Arijan Qollaku (FC Schaffhausen)              1

Fuad Rahimi (FC Wil)                                       1

Futbollistët shqiptarë që kanë bërë asistime, gjithësej 10

Egzon Shabani (FC Rapperswil-Jona)       (3)

Taulant Seferi (FC Winthertur)                   (2)

Lavdrim Rexhepi (FC Rapperswil-Jona)   (1)

Edmond Selmani (SC Kriens)                       (1)

Ilir Zenuni            (FC Rapperswil-Jona)     (1)

Sadik Vitija          (FC Vaduz)                          (1)