Fun

Bllokohet në Gjermani, ka harruar ku e kishte parkuar veturën

Norvegjezi u detyrua të kalojnë tri javë në qytetin gjerman të Hanoverit duke kërkuar makinën e tij, pas kishte harruar vendin e parkimit, raporton DPA, përcjell albinfo.ch .

Rrugës nga Andora për në Oslo 78-vjeçari Bjorn Brandfold vendosi të qëndrojnë gjatë natës në Hanover dhe e kishte parkuar automjetin e tij në një rrugicë dhe kishte vendosur të bëjë një shëtitje në qendër të qytetit.

Por problemi ka ndodhur kur ai e humbi letrën me emrin e rrugës ku ai e kishte parkuar makinën, thotë banori vendës Gertrude Krojter që kishte ndihmuan norvegjezin për të gjetur automjetin.
Norvegjezi kishte gjetur veturën pasi një grua ishte shfaqur në një gazetë lokale  duke treguar se një makinë ishte parkuar me një numër të pazakontë para derës së saj.
– Kërkesa e gjatë dhe dekurajuese ende duket se ndihmoi për të krijuar një miqësi – sepse Krojter tha se ai ka planifikuar udhëtim në Norvegji.