Lajme

98% e zviceranë kanë anti-trupa ndaj Covid-it

Shumica dërrmuese e njerëzve në Zvicër kanë antitrupa për të luftuar Covid-in.

Mjekja kantonale e Graubünden, Marina Jamnicki, vlerëson se 98% e popullsisë janë ekspozuar ndaj virusit, qoftë nëpërmjet vaksinimit ose infeksionit, përcjell albinfo.ch.

Por rekomandimi që ata që janë në rrezik të ruajnë nivelin e tyre të vaksinimit duke marrë një përforcues ende qëndron.

Ajo thotë se në kantonin e saj spitalet po përballen mirë dhe nuk ka pasur asnjë vdekje nga korona që nga dimri, dhe ai ishte dikush rreth të tetëdhjetave.