Integrimi

Adoleshenti shqiptar kapet duke vjedhur tabelat e policisë!

Çmontimi i tabelave të regjistrimit të makinave të policisë është aktualisht "in" në mesin e të rinjve. Vjeshtën e kaluar ka konstatuar se ka gjithnjë më shumë raste kur të rinjtë provojnë të vjedhin ato

Adoleshenti 17 vjeçar me gjasë dëshironte të kishte për çfarë të lavdërohej para moshatarëve të tij dhe të përjetonte adrenalinën. Për këtë “arsye” ai kishte zgjedhur një sprovë të vështirë: të vidhte tabelat e regjistrimit nga automjeti i policisë.

Kjo ka ndodhur natën në mes të të enjtes dhe të premtes në Salzburg të Austrisë. Derisa i riu shqiptar po çmontonte njërën tabelë të makinës, para ndërtesës së policisë, ai zihet në vepër nga policët që rastësisht po kalonin aty, me një makinë tjetër.

I marrë në pyetje pas kësaj, 17 vjeçari pranon veprën. Ndaj tij është ngritur padia në prokurorinë kompetente.

Çmontimi i tabelave të regjistrimit të makinave të policisë është aktualisht “in” në mesin e të rinjve. Vjeshtën e kaluar ka konstatuar se ka gjithnjë më shumë raste kur të rinjtë provojnë të vjedhin ato. Për ta bërë këtë veprim ata shfrytëzojnë momentet kur policët janë të zënë ose të preokupuar me gjëra të tjera, shkruan orf.at.