Kosova

Aeroporti “Adem Jashari” ka një njoftim

Ky është njofimi i aeroportit ndërkombëtar të Prishtinë për udhëtarët që do të udhëtojnë nga 1 deri më 5 prill.

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” ka njoftuar për fluturimet e planifikuara për datat 1 deri më 5 prill.

Përmes një njoftimi në faqen zyrtare, ANP-ja ka bërë me dije se gjatë këtyre ditëve do të organizohen nëntë fluturime. Të gjitha fluturimet do të operohen me udhëtarë vetëm në shkuarje.

“Për bileta dhe ndonjë ndryshim eventual në nisjet e planifikuara, ju lutemi të jeni në kontakt me kompanitë ajrore apo përfaqësuesit e tyre”, thuhet në njoftim.