Jeta në Austri

Albinfo.ch transmeton live koncertin “Klassik trifft Ethno” në Vjenë

Koncerti “Klassik trifft Ethno” do të transmetohet live në faqen e Facebook-ut në albinfo.ch, e që do të shpërndahet edhe në faqet e Këshillit të Shoqatave.

Koncerti “Klassik trifft Ethno”, në të cilin do të performojnë artistët shqiptarë në Vjenë, ka zgjuar interesim të madh të publikut për të qenë të pranishëm.

Mirëpo, për shkak të masave të pandemisë, numri i pjesëmarrësve ka qenë i kufizuar.

Megjithatë, Këshilli Koordinues i Shoqatave Shqiptare në Austri në bashkëpunim me portalin Albinfo.ch dhe Albinfo.at do të bëjnë të mundshme që koncerti t’u vijë secilit, në shtëpinë tuaj.

Koncerti “Klassik trifft Ethno” do të transmetohet live në faqen e Facebook-ut në albinfo.ch e që do të shpërndahet edhe në faqet e Këshillit të Shoqatave.

Për të ndjekur këtë koncert, ju duheni të pëlqeni faqen e albinfo.ch apo njërën nga faqet e këshillit: Albanische Kulturwochen ose Këshilli Koordinues –KAVÖ.

Koncerti do të mbahet sonte, më 26 tetor, për nder të Festës së Pavarësisë së Austrisë. Ai do të jetë në vazhdën e „Javëve të Kulturës Shqiptare në Austri“ të organizuar nga Këshilli Koordinues i Shoqatave Shqiptare në Austri.