Lajme

Ambasada Shqiptare në Athinë, dhuron 2,500 tekste shkollore në gjuhën shqipe

Ambasada Shqiptare Athinë ka dhuruar shumë se 2 500 tekste ndryshme shkollore për mësimin e gjuhës shqipe për fëmijët e komunitetit shqiptar Greqi.  

Tekstet e përgatitura nga Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë përfshijnë abetare, librin e gjuhës shqipe dhe fletoret e punës, përcjell albinfo.ch. 

Këto libra në gjuhën shqipe  do përdoren për mësimin plotësues gjuhës shqipe.