Maqedonia

Ambasada Zvicerane: Nderojmë punën e grave humanitare

Në Në Ditën Botërore Humanitare, Ambasada Zvicerane thotë se nderon të gjithë gratë humanitare si dhe punëtorët që ndihmojnë jetën e të tjerëve.

Në Ditën Botërore Humanitare, Ambasada Zvicerane në Maqedoninë Veriore ka thënë se nderon punën e grave humanitare si dhe punëtorët e tjerë që rrezikojnë jetën e tyre për të ndihmuar në shpëtimin dhe përmirësimin e jetës së të tjerëve.

“Këtë vit ne e nderojmë punën e grave humanitare dhe ndryshimin e madh që ata bëjnë për miliona njerëz në nevojë urgjente. Lea është një nga këto gra të guximshme”, thuhet në njoftimin e ambasadës.

Sipas tyre, Lea ka ndihmuar në rindërtimin e shtëpive në Haitin Jugor, një rajon i goditur nga uragani Matthew.

Ajo gjithashtu punon në zvogëlimin e rrezikut nga katastrofa duke miratuar / aplikuar metoda të reja ndërtimi që janë më rezistente.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI