Kalendari

Anrotec GmbH shënon 10 vjetorin në Ebikon

Në këtë përvjetor jubilar, kompania Anrotec GmbH fton miqtë, afaristët dhe partnerët e biznesit.

«Ruajeni datën! Anrotec GmbH feston 10 vjetorin! Festoni me ne dhe vizitoni ambientet tona të reja në Ebikon. , thuhet në njoftimin e kompanisë Anrotec! Do të organizohet një aperitiv më 3 qershor 2023, nga ora 16:00.

Nuk do të munhojnë surpriza  për mysafirët! Regjistrimi deri më 31 maj 2023, në këtë email: [email protected]


 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit03 Qershor 2023
  • Ora16:00
  • LokacioniLuzernerstrasse 82a 6030 Ebikon
  • Data e përfundimit3 Qershor 2023 - 19:00