Portrete të firmave

Aplikacioni i krijuar nga ndërmarrësi shqiptar, Kristian Kabashi, i nominuar për Best of Swiss Apps Awards

Numarics, një kompani tashmë e njohur e kontabilitetit, auditimit dhe financave, me zyrat e saj në Cyrih dhe Prishtinë, është nominuar për çmimin prestigjioz zviceran ‘Best of Swiss Apps Awards’.

Ky çmim u jepet aplikacioneve më të mira që zhvillohen dhe përdoren në Zvicër.

Në fakt, Numarics (buchhaltung), aplikacion i bashkëthemeluar nga shqiptari Kristian Kabashi, e ka fituar edhe çmimin ‘Gold’ në kategorinë ‘Enterprise’ në vitin 2021, ndërsa tanimë synohet fitimi i çmimit kryesor.

Numarics u themelua në vitin 2021 nga Dominique Rey dhe Kristian Kabashi. Me zyra në 9 lokacione në Zvicër dhe 2 zyra në Prishtinë, Numarics po revolucionarizon procesin e kontabilitetit dhe taksave për firmat zvicerane. Dixhitalizimi i procesit të kontabilitetit me automatizim përmes aplikacionit u ndihmon themeluesve të kompanive të fokusohen në punën e tyre, ndërsa kontabiliteti mirëmbahet nga ekipi Numarics.

Numarics ju ofron zgjidhje moderne, por edhe support në kohë reale për të gjitha shërbimet financiare për të cilat ka nevojë kompania juaj.

Nëse ju duhet ndihmë rreth normave të reja dhe shërbimeve të kontabilitetit në përgjithësi, Numarics – Buchhaltung schweiz është produkti i duhur për ju.

Klikoni këtu për ta parë shortlist të çmimit Best of Swiss App Awards për vitin 2023.