Maqedonia

Arrestohet Prokurorja Speciale në Maqedoni

Prokurorja speciale maqedonase, Katica Janeva, është ndaluar nga ana e policisë.

Kjo për shkak se Janeva po dyshohen në rastin “Reket”. Arrestimin dhe ndalimin e Janevës e ka bërë të ditur Prokurori Publik, Lubomir Jovevski.

Gjithashtu për Janevan po kërkohet edhe paraburgimi.

Sipas njoftimit të prokurorit, Janeva dyshohet për shpërdorim të detyrës zyrtare në skandalin e zhvatjes së 1.5 milion eurove të një afaristi, nga dy persona të afërt me kreun e Speciales.