Fun

Autostrada bllokohet nga picat

Autoritetet në shtetin amerikan të Arkansasit janë detyruar të mbyllnin një autostradë për shkak të pakove të picave që u shpërndan teksa ranë nga një kamion që po i transportonte.

Kamioni goditi një urë dhe si pasojë rimorkio pësoi një qarje, transmeton “Zëri i Amerikës”.

Përmes saj u hodhën në ajër picat dhe autostrada u mbush me pako picash.

Autostrada bllokohet nga picat! Autoritetet në shtetin amerikan të Arkansasit u detyruan të mbyllnin një autostradë për shkak të pakove të shpërndara të picave që u derdhën nga një kamion që po i transportonte ato. Pjesa e sipërme a rimorkios së kamionit pësoi një çarje pasi goditi një urë, duke hedhur në ajër dhe më pas në autostradë pakot me pica.

Publiée par VOA – Zëri i Amerikës sur Jeudi 10 août 2017