Lajme

Bernë: Jehoi kënga e vallja shqipe për 16-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

Shoqata Kulturore Shqiptare “Bashkimi”, në bashkëpunim të ngushtë me „Shkolla Shqipe Ostermundigen Bern“, në krye me mësuesen Ida Jashari shënoi Ditën e Pavarësisë të Republikës së Kosovës – 17 Shkurtin, pikërisht më 17 shkurt 2024, përcjell albinfo.ch. Paraqitja me një aktivitet të larmishëm kulturor e festiv, para shqiptarëve nga Shqipëria, Kosova/Dardania, Maqedonia e V./ Ilirida, Lugina, Malësia, Sanxhaku, Çamëria e Kalabria.

Të pranishëm ishin edhe dy amabasadorët, ai i Shqipërisë, Mustafa Nano dhe ambasadori i Republikës së Kosovës, Sami Ukelli.

Mund të jetë një imazh i 15 persona dhe teksti

Mund të jetë një imazh i 6 persona, dirndl dhe teksti

Mund të jetë një imazh i 3 persona, tabelë dhe teksti