Lajme

Bie Instagrami

Qindra mijëra përdorues të Instagramit po përballen me probleme në orēt e fundit.

Sipas rapprtimeve të tyre faqja kryesore nuk përditësohet.

Ata gjithashtu nuk janë në gjendje të hyjnë në llogaritë përkatëse, duke u kërkuar të regjistrohen përsëri me fjalëkalimet e tyre.

Disa përdorues janë në gjendje të hyjnë në llogaritë e tyre, por thonë kanë probleme me dërgimin e mesazheve.

Ndërsa faqja downdetector.com njofton se 86% e përdoruesve identifikojnë një problem me aplikacionin, 10 përqind me hyrjen dhe 4 përqind me faqen e internetit të platformës.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI