Lajme

Bllokimi në tunelin Gotthard theu rekordin këtë verë

Bllokimi në tunelin Gotthard ishte më i keqi që ka qenë ndonjëherë këtë verë.

Shifrat nga shërbimi i monitorimit të trafikut, Viasuisse, tregojnë se në total kishte 33 ditë e gjysmë bllokime deri në qershor, korrik dhe gusht për ata që shkonin në jug.

Ishte një numër i ngjashëm për udhëtarët në veri. Vitin e kaluar kjo shifër ishte më afër 30 ditëve, shkruajnë mediat zvicerane, përcjell albinfo.ch.

Pritej numri i madh i makinave, para verës, Zyra Federale e Rrugëve parashikoi bllokime për shkak të kërkesës së ndrydhur pas bllokimeve të Covid.

Ndërsa tani është më e qetë, muaji tjetër janë festat e vjeshtës.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI