LIFESTYLE

Brad Pitt, i vendosur të koncentrohet më shumë në aktrim

Aktorii njohur Brad Pitt, pas ndarjes me Angelina Jolie është në lidhje me Neri Oxman me profesion profesoreshë.

Aktori i njohur, Brad Pitt, aktualisht është në lidhje romantike me profesoreshën e Institutit të Teknologjisë, Neri Oxman. Por çifti ende nuk e ka bërë zyrtare lidhjen.

Mediat amerikane raportojnë se aktori 54-vjeçar dëshiron të përqendrohet në karrierën dhe fëmijët e tij.

“Ai ka shkuar në takime, por nuk është duke kërkuar të ketë marrëdhënie serioze në këtë moment”, shkruan “Entertainment Tonight”.

Aktualisht Pitt ka një marrëveshjeje kujdestarie reciproke me Angelina Jolie, e cila e lejon atë të kalojë më shumë kohë me fëmijët.