Lajme

Çfarë nxënësi ishte Përparim Rama?

Flasin mësuesit e tij...

Kryetari i zgjedhur i Prishtinës, Përparim Rama, lojën e basketbollit e paska pasion qysh nga fëmijëria.

Kështu, të paktën i thanë televizionit arsimtarët që dikur i dhanë mësim Ramës në shkollën fillore “Hasan Prishtina”.

E ish-kujdestari i tij Nexhmi Avazi thotë se përveç në sport, ai ka qenë i zoti edhe në mësim dhe i mirë në sjellje…

Për më tepër, shikoni videon më poshtë.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI