Shqiptaro-zviceranët dhe Zgjedhjet Federale 2015

Debat publik me kandidatët e partive politike në Neuchâtel

Më 17 shtator 2015, Bashkësia Shqiptare, si dhe AKA Mërgimi organizon debat publik me kandidatët e të gjitha partive politike në kanton të Neuchâtelit

Të nderuar-a, bashkëatdhetar,

Në emër të grupit organizativ  të BASHKN-së si dhe fédérâtes së të huajve FéNéCi në kanton të Neuchâtelit ju njoftojmë se me datën 17 shtator 2015, Bashkësia Shqiptare si dhe AKA Mërgimi organizon debat publik me kandidatët e të gjitha partive politike në kanton të Neuchâtelit për zgjidhjet federale në Bern.

Prezenca e jonë sa më masive të jetë aq më tepër tregojmë kulturën dhe respektin si dhe dëshirën ta qesim përpara integrimin pozitiv të shqiptarëve në Zvicër.

E me këtë t’i bëjmë më sy celur të deleguarit kantonal për prezentimin e interesave tona si komunitet që plostësisht jemi pjes përbërëse e ekomonis së këtij vendi dhe shërbejmë në ngritjen si dhe stabilitetin e Zvicrës, e në këtë rast Neuchâtelin.

Në kopje keni ngjitur ftesën datën dhe adresën e organizimit.

Me respekt si dhe me mirëkuptim që të jeni pjes e këtij evenimenti, të nderuar bashkëatdhetar dhe miqë ju dëshirojmë gjithë të mirat.

Ju mirëpresim:
Këshilli organizativ:
Belul Bajrami


 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit17 Shtator 2015
  • Ora19:00
  • LokacioniMonruz, rue des Falaises 21 2000 Neuchâtel
  • Data e përfundimit23 Shkurt 2024 - 1:43

 Të tjera nga Shqiptaro-zviceranët dhe Zgjedhjet Federale 2015