Kosova

Deputetët votojnë për rrëzimin e Qeverisë Kurti

Deputetët e Kosovës me shumicë votash kanë votuar për rrëzimin e Qeverisë Kurti.

82 deputetë kanë votuar për rrëzimin e Qeverisë, 32 kundër dhe me një abstenim ka rënë zyrtarisht Qeveria Kurti, shkruan albinfo.ch.