Muzikë

Dua Lipa mbështet marshin e Vasfije Krasniqit në New York

Dua Lipa mbështet tubimin e mbajtur nga Vasfije Krasniqi “Goodman”, mbijetuese e dhunës gjatë luftës së Kosovës dhe aktiviste e të Drejtave të Njeriut, e cila kërkon drejtësi për krimet e ushtruara në këtë luftë, transmeton albinfo.ch.

#RallyForHerJustice, nismë që ka për qëllim të vënies së drejtësisë për krimet e kryera nga serbët, në Kosovë, Bosnjë e Hercegovinë e Kroaci.

Dua Lipa, e cila ndiqet nga dhjetëra milionë, me mbështetjen e kauzës së Vasfije Krasniqit po i kujton edhe njëherë botës për krimet serbe që i kanë kryer në rajon. Marshi për këtë kauzë do të bëhet më 28 tetor në NewYork.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI