Lajme

Dy filma shqiptarë, në Festivalin e Filmit në Gjenevë

Premiera të filmave shqiptarë në Gjenevë

Në Festivalin e madh të filmit në Gjenevë janë përzgjedhur edhe dy filma shqiptarë që do të prezantohen para audiencës zvicerane, shkruan albinfo.ch.

Dy filmat e përzgjedhur janë “Ditë e kuqe” dhe “Bolero në vilën e pleqve”.

Premiera e filmit shqiptarë “Ditë e kuqe” do të jetë më 14 qershor, në orën 17.00 dhe “Bolero në vilën e pleqve” do të shfaqet më 18 qershor, nga ora 14.30. /Albinfo.ch

Në prestigjozen “Maison des arts du Grutli” Rue du Général- Dufour ,16 / 1204 Genève

 

Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe teksti

 

Mund të jetë një imazh i 3 persona dhe teksti