Lajme

Dialogu rreth marrëdhënieve BE-Zvicër vazhdon në vjeshtë

Marrëdhëniet Zvicër-BE mbeten në harresë, pasi Zvicra i ndaloi bisedimet dypalëshe në fund të muajit maj mbi mungesën e marrëveshjes në lidhje me lirinë e lëvizjes dhe ligjin e punës, transmeton albinfo.ch.

Komisioni Evropian (KE) do të paraqesë detaje mbi të ardhmen e marrëdhënieve të tij me Zvicrën në vjeshtë.

Komisioni tha se një qasje e përbashkët është e nevojshme dhe se “Zvicra duhet të veprojë në mënyrë konstruktive dhe të dalë me ide, e jo të thotë thjesht “jo” “. /Albinfo.ch

Artikulli i plote


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI