AT Balkani

Edhe Irlanda fut në “listën e zezë” shtetin e Kosovës

Së fundmi, shteti i Irlandës ka publikuar “listën e zezë” të shteteve, qytetarët e të cilave janë të obliguar të futen në karantinë sapo të shkelin në terriorin e këtij shteti, transmeton albinfo.ch.

Ky shtet nuk po i njeh as testet që po kryhen në Kosovë. Andaj, nëse je banor i Kosovës dhe po planifikon të udhëtosh në Irlandë, duhet të përgatitesh për vetizolim.

Kjo listë hynë në fuqi nga data 6 prill.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI