Lajme

Ekspozitë grupore me artistë nga diaspora në Gjilan

Galeria e Arteve në Gjilan bën me dije se më 31 korrik 2023 do të bëhet hapja soleme e ekspozitës me artistë nga diaspora, duke filluar nga ora 19:30, shkruan albinfo.ch.

Punime të shumta do të ekspozohen nga artistë të shumtë që jetojnë dhe veprojnë në diasporë.

Prej tyre janë Jakup Ferri, Nelly Haliti, Sali Musliu, Kushtrim Sylejmani, Visar Kryeziu, Avdi Hajdari-Kame, Meriton Maloku, Jacqueline Bislimi dhe Urim Berisha, shkruan tutje albinfo.ch.

Mund të jetë një imazh i teksti