Portrete të firmave

ERA Clean pastron shtëpitë e mërgimtarëve në Kosovë

Me ERA clean ju keni një adresë të sigurt për mirëmbajtjen e shtëpisë apo banesës tuaj, atëherë kur ju kaloni pushimet në vendlindje

Të gjithë e dimë që pjesa dërmuese e shtëpive të bashkatdhetarëve tanë në Kosovë, hapin dyert vetëm në muajt e pushimeve verore dhe dimërore. Koha kur shumë bashkatdhetarë kthehen për pushime në vendin e tyre është e limituar dhe ata duan të shohin e të dalin, mundësisht pa humbur kohën duke pastruar e larë shtëpitë e mbuluara nga pluhuri i vetmisë.

Mirëpo për këtë nevojitet gjithmonë një partner i besueshëm, që trajton klientin si mbret e pronën sikur të ishte e tij. Me ERA clean ju keni një adresë të sigurt për mirëmbajtjen e shtëpisë apo banesës tuaj, atëherë kur ju kaloni pushimet në vendlindje.

Në Kosovë, trendi për të pastruar shtëpinë, banesën apo zyrën përmes një kompanie që ofron këto shërbime është në rritje. Këtë punë, në mënyrë profesionale e kryen Kompania ERA clean në Kosovë.

ERA clean është biznes familjar dhe është themeluar më 20 prill 2020, në kohë të vështirë-në kohë pandemie. Ajo  posedon makinat më të sofistikuara dhe ofron shërbime të nivelit zviceran

Gjatë këtij viti kemi pasur shumë kërkesa sepse për mërgimtarët çdo ditë pushimi në Kosovë kishte një rëndësi të veçantë dhe asnjëri nuk dëshiron ta humbë një dite pushimi për ta pastruar shtëpinë apo banesën”, vlerësojnë drejtuesit e kompanisë.

“Kjo ishte edhe njëra nga idetë kryesore pse ERA clean ofron Pastrimin Gjeneral ose edhe mirëmbajtjen e shtëpive apo banesave. Sepse, falë stafit profesional që e kemi, mërgimtarët marrin shërbime që i bëjnë të ndjehen komodë e shumë të kënaqur me ne”, tregon K. Ajvazi, i cili trajnon stafin e tij ashtu që klienti të trajtohet si mbret, njëjtë siç e përjeton e dëgjon ai çdo ditë në Zvicër; “Der Kunde ist König”.

Por, ku operon kjo kompani dhe çfarë shërbimesh ofron?

ERA clean operon në Prishtinë, por pastrimet gjenerale të shtëpive dhe banesave i kryen në tërë Kosovën. Era është një biznes familjar i cili drejtohet nga dhe I. Ajvazi-Neziraj dhe K. Ajvazi (motër dhe vëlla), ky i fundit jeton dhe punon në Zvicër.

“Me ne, shtëpitë apo banesat janë më se të sigurta. Ne jemi një kompani me staf familjar, ku besnikëria dhe korrektësia është mbi të gjithat”, thekson P. Ajvazi, menaxheri i Kompanisë.

ERA clean ofron këto shërbime: 

Pastrime gjenerale të shtëpive, banesave apo zyrave

Pastrime të divaneve, karrigeve dhe dyshekëve

Pastrim profesional të tepihëve

ERA kompani është ‘shpëtim’ për mërgimtarët, thotë themeluesi i kompanisë

ERA clean mund ta kontaktoni në       +383 (0) 48 400 777
eraclean.ks         ERA clean

/Shkrim i sponzorizuar/

 

 

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI