Lajme

Fauci paralajmëron largim nëse Trump rikthehet si President

Dr. Anthony Fauci deklaron se nuk dëshiron të punojë më me Donald Trump, nëse ai rizgjidhet President i Shteteve të Bashkuara të Amerikës për herë të dytë.

Gjatë një interviste në CNN, Fauci e quajti jooptimale përgjigjen e administratës Trump ndaj pandemisë së koronavirusit.

“Nëse Trump do të rikthehej në Shtëpinë e Bardhë si President, dhe Covid do të ishte sërish kërcënim, apo do të kishte ndonjë emergjencë tjetër shëndetësore, a do të kishit besim tek aftësia e tij për t’u përballuar me një pandemi të kësaj natyre? A do të qëndronit në vendin tuaj”, u pyet Fauci nga gazetari i CNN, Jim Acosta.

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI