Koronavirusi: çast pas çasti

Federer dhuron 1 milion franga zvicerane

Për ato familje që kanë nevojë, të cilat janë të goditura nga virusi korona

Tenisti më i mirë zviceran, Roger Federer, përmes fondacionit të vet ka dhuruar 1 milion franga zvicerane për familjet, të cilët janë goditur nga virusi “Covid 19”.

Kështu Federer hyn në mesin të sportistëve të cilët në këtë momente kanë treguar solidaritetin dhe humanitetin në luftë kundër pandemisë “Covid 19”, përcjell albinfo.ch.

“Këto janë periudha sfiduese për secilin. Kontributi ynë si familje do të jetë vetëm fillim, pasi që duam të ndihmojmë të gjithë familjes, të cilat kanë nevojë për ndihmë. Së bashku do të tejkalojmë këtë krizë, andaj qëndroni të shëndetshëm”, theksoi Federer.

Ditë më parë Lionel Messi dhe Pep Guardiola ndan nga 1 milion euro, në luftën kundër virusit “Covid 19”.

Gjithashtu edhe shumë klube sportive kanë dhuruar shumë të mëdha për të parandaluar përhapjen e virusit korona.