Lajme

Gino Mulliqi, pjesë e Dhomës së Tregtisë në Wylie

Shoqata Kulturore Shqiptaro -Amerikane e Teksasit në SHBA, njofton se Gino Mulliqi është shqiptari që është bërë pjesë e Dhomës së Tregtisë në qytetin Wylie, në Teksas, transmeton albinfo.ch.
Ai gjithashtu është pjesë e Shoqatës Kulturore Shqiptaro-Amerikane në Teksas, SHBA.
“Urime për anëtarin e bordit të AACC Gino Mulliqi për t’u zgjedhur në Bordin e Zhvillimit Ekonomik Wylie. Ai u votua në këtë pozitë prestigjioze nga këshilli i qytetit Wylie. Ky bord prej pesë anëtarësh zhvillon një plan të përgjithshëm zhvillimi ekonomik për Qytetin dhe i bën rekomandime Këshillit lidhur me prioritetet e financimit për të ndihmuar bizneset e reja”, thuhet në njoftim.