Lifestyle

Gjërat që nuk duhet t’i thoni në një intervistë pune

Negocimi është një formë arti dhe si i tillë kërkon praktikë. Mënyra më e keqe për të mësuar të negocioni është të shmangni negociatat me çdo kusht.

Janë disa gjëra që duken të thjeshta, por që assesi nuk duhet thënë në një intervistë pune, transmeton EO.

Shumë kompani janë duke u përpjekur të më rekrutojnë.

Nëse më punësoni, do të jem një punonjës i shkëlqyer dhe do t’ju bëj krenar.

Kam shumë shpenzime.

Punoj më shumë se pjesa më e madhe e njerëzve.

Fitoja më shumë para se kaq vitet e kaluara.

Isha i pari i klasës në shkollë.

Vlej më shumë se sa paga që më ofruat.

Ndihem i fyer nga oferta juaj.

Nëse nuk e përmirësoni ofertën tuaj, unë nuk pranoj dhe ju do të pendoheni.

Do të punoj ditë e natë.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI