AT Balkani

Gjermania dërgon teste për Kosovën

Testet për virus që bëhen në Kosovë nuk i njeh Gjermania.

Por, kjo e fundit është e gatshme të ndihmojë, andaj këtë të premte i dërgoi  në Institutin Kombëtar të Shëndetësisë Publike 6 mijë teste dhe 5500 kite për ekstrahim.

Punën e mospranimit të rezultateve nga Kosova, ambasadori gjerman, Christian Heldt, nuk deshi ta komentojë me arsyetimin se është çështje e laboratorëve dhe profesionistëve shëndetësorë.

Mirëpo, më gjatë ky foli për politikanët kosovarë, nga të cilët kërkoi unitet dhe i kritikoi për zhvillimet e një dite më parë në Kuvendin e Kosovës, përcjell albinfo.ch.