Bota

Harron 30 mijë euro në tren

Një qytetari nga Hamburgu ka udhëtuar me tren të shtunën në Münzmesse për në Mynih. Ai ka humbur dy çanta të mbushura me monedha. Një koleksion me një vlerë prej 30,000 eurosh.

Ai e lë trenin, duke harruar bagazhin e tij të vlefshëm. Monedhat arrijnë në Stacionin Qendror të Mynihut pa pronarin e tyre.

Një ndihmës i trenit më në fund gjen çantën e mbushur me monedha dhe e dorëzon në stacion. “Nuk ndodh shpesh që prona e humbur të kthehet në polici”, citon “Welt” policinë.

Njeriu mund ta merrte koleksionin e tij në kohë. Pse gjermani nuk kishte kapur trenin në ndërkohë, policia nuk mund të thoshte.