Lajme

Hoteli zviceran “Omnia” u rëndit në top hotelet më të mira në botë

Quhet Omnia, një vendpushim në Valais të Zermatt. Para pak ditësh u rëndit në vendin e 5-të nga 25 hotelet në garë, shkruan albinfo.ch.

Ky hotel i vlerësuar në katër kriteret e gjykuara, doli në mënyrë të jashtëzakonshme, përkatësisht vendndodhjen, pastërtinë, shërbimin dhe vlerën për para.

Hoteli prej druri dhe xhami ndodhet në këmbët e Matterhorn-it të famshëm, gjë që sigurisht nuk e dëmtoi atë në kategorinë “vendndodhja”.

Ndër hotelet “malore”, The Omnia ngjitet në vendin e dytë. Kjo kategori e veçantë përfshin dy hotele të tjera zvicerane, Parnass, gjithashtu në Zermatt, i cili u rendit në vendin e 13-të, dhe Boutique Hotel Schluessel në Beckenreid (Nidealden), në vendin e 17-të. /Albinfo.ch