Lajme

I riu shqiptar diplomohet si Oficer i Inteligjencës Ushtarake në SHBA

Luan Haradinaj ka diplomuar si Oficer i Inteligjencës Ushtarake në SHBA.

Ai në fakt është djali i të ndjerit, Shkëlzen Haradinaj.

Mund të jetë një imazh i 5 persona dhe njerëz në këmbë

I riu diplomoi në MIBOLC, kursi bazik për Oficer të Inteligjencës Ushtarake në SHBA.

Mund të jetë një imazh i 1 person, në këmbë dhe teksti që thotë "ALL FAME MEMBERS 1998 2022 2022l Hall of Fame Induct Five NDREW CI F y In gen Fame"

Lidhur me diplominin e tij ka shkruar edhe kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, i cili tha se është krenar për arritjet e tij.

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI