Lajme

Informacione për udhëtarët zviceranë në Shqipëri

Shtetasit zviceranë jashtë vendit duhet të regjistrohen në aplikacionin Travel Admin dhe të ndjekin udhëzimet e Departamentit Federal të Punëve të Jashtme.

Është bërë e ditur nga autoritetet përkatëse të fluturimeve në Shqipëri se do të ketë kufizime të konsiderueshme në trafikun ajror në Aeroportin e Tiranës nga sot (e dielë), më 22 mars, në mesnatë, shkruan albinfo.ch.

Meqenëse Shqipëria po merr masa për të luftuar përhapjen e COVID-19, qytetarët zviceranë që udhëtojnë drejt ose përmes Shqipërisë duhet së pari të marrin informacion nga Aeroporti i Tiranës.

Udhëtarët zviceranë në Shqipëri këshillohen të pyesin për planet e tyre të udhëtimit në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës “Nënë Tereza”. Për më tepër, ata duhet të konsultohen me informacionin e dhënë nga qeveria shqiptare në lidhje me situatën COVID-19 në vend dhe masat e marra në lidhje me lirinë e lëvizjes dhe udhëtimit, shkruan albinfo.ch.

Shtetasit zviceranë jashtë vendit gjithashtu duhet të regjistrohen në aplikacionin Travel Admin dhe të ndjekin udhëzimet e Departamentit Federal të Punëve të Jashtme.

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës

Telefon: + 355 4 2381 800

E-mail: [email protected]