Lajme

Keni dëgjuar ndonjëherë për orën Atmos?

Kuriozitet

Ora Atmos është shpikja më unike Zvicrës, e cila u bë në viti 1928, ku më pas shumë marka të orëve e kopjuan modelin e saj që konsiderohet më klasike në botë, shkruan albinfo.ch.

Atmos drejtohet nga “Perpetual Motion”; që do të thotë se ora shkon nën fuqinë e vet dhe merr energjinë e saj nga ndryshimet e temperaturës dhe presionit atmosferik në mjedis.