Të tjera

Kërcënime me bomba në disa gjykata në Podgoricë

Mediat në Malin e Zi kanë njoftuar për kërcënime me bomba në disa gjykata në Podgoricë.

Mëngjesin e sotëm në Gjykatat Themelore, të Lartë, të Apelit dhe Kushtetuese kanë pranuar sërish kërcënime për mjete shpërthyese të vendosura, njofton policia për portalin M.

Punonjësit nga këto ndërtesa janë evakuuar, policia ndodhet në terren dhe po kontrollon sigurinë e ambienteve.