MARKETING

Klinika Ciel De Beauté dhe markat ekskluzive për kujdesin e lëkurës

Adhurues të bukurisë dhe kujdesit të lëkurës bëhuni gati sepse Ciel de Beauté është gati ta çojë industrinë e bukurisë kosovare në një nivel tjetër.

Me përfaqësimin e brendeve si: Elemis, IS Clinical dhe Dr.Barbara Sturm në Kosovë, Ciel de Beauté është bërë destinacioni përfundimtar për entuziastët e bukurisë që nuk kërkojnë asgjë tjetër përveç më të mirës dhe kualitetit.

Ciel de Beauté punojmë me brende prestigjioze të kujdesit të fytyrës që janë njohur si liderë absolutë në tregun botëror. Këto brende, të lartpërmendura si janë konsideruar si numri një për cilësinë e tyre të lartë, inovacionin e tyre të vazhdueshëm dhe rezultatet e shkëlqyera që ofrojnë. Ne jemi të lumtur që ofrojmë këto produkte të shkëlqyeshme për të siguruar kujdesin më të mirë për fytyrën dhe për të arritur rezultate të mahnitshme për klientët tanë.

Foto te tjera: https://www.instagram.com/p/Ctd-ji7Ok4I/

Prej vitesh, Ciel de Beauté ka qenë e njohur për përkushtimin e tyre ndaj përsosmërisë dhe shërbimit të nivelit të lartë ndaj klientit. Ata tashmë e kanë vendosur veten si lider në industrinë kosovare të bukurisë, duke ofruar një gamë të gjerë produktesh për kujdesin e lëkurës  me cilësi të lartë që përmirësojnë dhe gëzojnë bukurinë natyrore të klientëve të tyre.

Imagjinoni të jeni në gjendje të merrni në duart tuaja produktet më të fundit të kujdesit të lëkurës nga brendet e njohura botrore që janë sinonim i kualitetit dhe suksesit të garantuar e ku pos të tjerash në Ciel De Beauté mund të marrësh edhe konsulta dhe trajtime të ndryshme të kujdesit të lëkurës nga metodat klasike në ato më modernet dhe inovativet.

Ciel de Beauté është gati të realizojë të gjitha ëndrrat tuaja të bukurisë kjo sepse për klinikën primare është klienti dhe ofrimi i produkteve të kualitetit të parë.

/shkrim i spozorizuar/